Amateurvoetbal

HSC vergeet te scoren en verliest van koploper, punt voor Rohda en Heino onderuit

HSC'21 had vanmiddag genoeg kansen tegen koploper ADO'20, maar ging wel onderuit in de Derde Divisie. Een niveau lager was er een een nederlaag voor Heino en Rohda Raalte pakte een punt.
HSC had op voorsprong moeten komen, maar Caglar Uguz miste een strafschop. Kort daarna kopte Michael Wensing op de lat. Het leek wachten op de treffer voor de thuisploeg, maar hij kwam er voor de gasten. Milan Zonneveld zorgde voor 0-1. Voor rust maakte Sead Mazreku er al 0-2 van, nadat Mohammed Iallouchen nog de paal had geraakt namens HSC.
Kort na rust was er de beslissing door de 0-3 van Danny Lute. Iallouchen deed nog wel iets terug, maar in de buurt van een gelijkmaker kwam HSC niet. Tot overmaat van ramp moest Wensing er ook nog af met zijn tweede gele kaart. Yaro Hirasingh zette de eindstand op 1-4. Dit is de stand in de Derde Divisie en dit zijn de statistieken van de spelers.
Samenvatting HSC'21 - ADO'20

Rohda gelijk, Heino onderuit

In de Vierde Divisie bleef Rohda Raalte voor de negentiende keer op rij ongeslagen bij Hoogeveen. Het duel eindigde in 2-2. De thuisploeg kwam op 2-0 door twee treffers van Noah Schuurman, maar nog voor rust zorgden Kevin Peppels en Julian van Hoogstraten voor 2-2. Na rust kreeg Rohda kansen op de winst, maar die kwam er niet.
Heino verloor op eigen veld van SJC. Ook daar was het vroeg raak. Wesley Haasnoot maakte de 0-1. Jesse Kruipers bracht Heino langszij, maar na rust ging het mis. Martijn van Trigt en Frank van Niel (strafschop) zorgden voor 1-3. Sten Rosendal moest er nog met rood af en Jesper Schokker miste nog een strafschop. Bekijk hier ook de andere uitslagen en stand in de Vierde Divisie en hier de statistieken van de spelers.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.