nieuws

Loop jij de Enschede Marathon? Zet jezelf op de kaart!

Zet jezelf op de kaart
Zet jezelf op de kaart
Wie doet er zondag mee aan de Enschede Marathon én heeft een mobiele telefoon bij zich? RTV Oost wil zondag de lopers van het Enschedese hardloopfestijn in beeld brengen. Niet alleen op radio en TV, maar ook op een digitale kaart waar lopers live te volgen zijn.
Heb je een iPhone- of Android-telefoon? Download dan de app Pathshare in de App Store (link) of Google Play Store (link). Deze app registreert je locatie en plaatst deze (al lopende) op een online kaart. Die laten we tijdens de registratie van de Enschede Marathon op TV Oost zien.

Doe mee met de sessie

Heb je de app op je telefoon staan? Klik dan op onderstaande link, doe mee met de sessie en je wordt toegevoegd aan de digitale kaart van RTV Oost. Nu kunnen we jou en andere lopers live volgen terwijl je over het parcours loopt.
Zelf of als familie meekijken? Dat kan ook. Klik dan gewoon op de link hierboven en deel deze met vrienden en familie.

Let op

Vanaf het moment dat je de link aanklikt en jezelf op de kaart zet kan iedereen zien waar je op dat moment bent. Wil je dat niet? Verlaat dan de sessie door rechtsboven op het kruisje te drukken. Het beste kun je het volgen starten als je begint met lopen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.