‘Schietpartij Haaksbergen was mogelijk om handel in harddrugs’

De schietpartij afgelopen zaterdagavond bij sporthal De Els in Haaksbergen, houdt mogelijk verband met de handel in harddrugs. Bij de schietpartij raakte een man van 26 uit Enschede lichtgewond.

Dat meldt de Twentsche Courant Tubantia. De krant zegt meerdere bronnen te hebben die de relatie tussen de schietpartij met drugshandel bevestigen. De politie doet nog geen mededelingen over de achtergrond van het incident.

Vanuit auto beschoten

De man zat in een donkere auto met een andere man uit Enschede. Ze werden vermoedelijk op de Trompstraat vanuit een witte auto beschoten. Na het schieten volgde een korte achtervolging, waarna de mannen doorreden naar een tankstation om de politie te bellen. Volgens enkele buurtbewoners deed het geluid van de schietpartij denken aan vuurwerk.

De politie heeft de twee mannen uit Enschede, een 44-jarige man uit Gronau en een vierde man uit Enschede aangehouden. De gewonde man is in het tankstation aan zijn verwondingen behandeld. Verschillende bronnen van de krant beweren dat er in ieder geval twee, mogelijk drie familieleden bij het schietincident zijn betrokken.

Deel dit artikel:

Reageren