Nieuws

112 nieuws: Bouwcontainer vat vlam in Vroomshoop | Vijf gewonden bij aanrijding Rouveen

Meerdere gewonden bij aanrijding in Rouveen
Meerdere gewonden bij aanrijding in Rouveen © HW Fotografie
In dit bericht houden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

16:32 Bouwcontainer vliegt in brand

Een bouwcontainer in Vroomshoop is vanmiddag in brand gevlogen. Door nog onbekende oorzaak vatte de container aan de Waterkers vlam. De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar de naastgelegen nieuwbouwhuizen.
Bouwcontainer vat vlam in Vroomshoop
Bouwcontainer vat vlam in Vroomshoop © News United / Kevin Gerrits

11:56 Vijf gewonden bij aanrijding Rouveen

In Rouveen zijn eind van de ochtend vijf mensen gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising van de Sluitersweg en de Uithofsweg. Door nog onbekende oorzaak botsten de beide auto's op elkaar. Vijf personen zijn naar het ziekenhuis gebracht.
Vijf gewonden bij aanrijding in Rouveen

10:34 Scootmobiel te water in Deventer

Een vrouw is vanochtend met spoed naar het ziekenhuis gebracht, nadat ze met haar scootmobiel in het water terechtkwam. Dat gebeurde aan De Singel in Deventer. Een voorbijganger zag het gebeuren en sprong in het water om het hoofd van de vrouw boven water te houden. Hoe de vrouw in het water terecht is gekomen, is niet bekend.
Scootmobiel te water in Deventer
Scootmobiel te water in Deventer © News United / Rens Hulman

2:40 Auto botst tegen boom in Olst

Een vrouw is vannacht lichtgewond geraakt toen ze met haar auto tegen een boom botste op de Steunbergerweg in Olst. Iets na half drie ging het mis in een flauwe bocht. De auto belandde naast de weg en klapte frontaal op de boom. De automobiliste kon zelf uit de auto stappen, maar is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De auto raakte zwaar beschadigd en moet worden weggesleept.
Auto botst tegen boom in Olst
Auto botst tegen boom in Olst © News United / Rens Hulman

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.