nieuws

Mevrouw Hazewinkel-De Jonge viert 100e verjaardag met familie en burgemeester

Mevrouw Hazewinkel-De Jonge uit Haaksbergen heeft vandaag haar 100e verjaardag gevierd. Dit deed ze in het bijzijn van haar familie, die van over de hele wereld was afgereisd om bij haar verjaardag te zijn, en burgemeester Hans Gerritsen.
Vanuit de gemeente werd een bloemenboeket aangeboden en de burgemeester dronk een kop koffie met haar. Mevrouw Hazewinkel-De Jonge heeft bijna haar hele leven in Haaksbergen gewoond. Kort na de oorlog is zij er naar toe verhuisd en ze heeft op verschillende scholen les gegeven als invalkracht.

Kleinkinderen in Parijs, Londen en Kuala Lumpur

De jarige heeft drie dochters, waarvan er één in Frankrijk woont. Ook heeft zij nog verschillende kleinkinderen die o.a. in Parijs, Londen en Kuala Lumpur wonen. De achterkleinkinderen waren ook allemaal gekomen op deze speciale dag.
"Vandaag is extra bijzonder, niet alleen om de verjaardag van mijn oma, maar ook omdat de familie nooit helemaal bij elkaar is. Op dit moment missen we maar één kleinkind, die is met een wereldreis bezig", vertelde kleinzoon Gert Jan. Alles bij elkaar was de familie met 23 personen om de verjaardag van hun moeder, oma en overgrootoma te vieren.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.