Amateurvoetbal

Uitslagen zondagvoetbal: Periodetitel voor Barbaros, UD Weerselo en Hengelo

Doelman Ruud Hesselink wist met TVC 28 met 2-0 te winnen
Doelman Ruud Hesselink wist met TVC 28 met 2-0 te winnen © Orange Pictures
In het zondagamateurvoetbal werd er vanmiddag in meerdere competities nog om de eerste periode gestreden. Bekijk hieronder een overzicht van de meest opvallende uitslagen.
In de 1e klasse E Noord won koploper TVC met 2-0 van Rolder Boys. Dalfsen en NEO kwamen beide niet in actie. In de 2e klasse I Oost won de gehele top zes, waardoor koploper Bon Boys op koers blijft voor de eerste periode. De eerste periode in de 2e klasse J Noord ging naar Oldeholtpade na een 2-0 overwinning op St. Annaparochie. EMMS won met 4-1 van LSC 1890 en Veno won met 4-0 op bezoek bij Beilen.
De topper in de 3e klasse A Noord tussen Steenwijkerwold en Wacker eindigde onbeslist: 2-2. Oranje Zwart en FC Oldemarkt verloren beide en Steenwijker Boys speelde 3-3 gelijk tegen Mildam. Barbaros heeft in de 3e klasse A Oost de eerste periode op doelsaldo weten te winnen. Het won zelf met 5-0 van Saasveldia, terwijl MVV'29 maar met 2-1 wist te winnen van RSC. Met een doelsaldo van +13 om +7 ging de eerste periode dus naar Barbaros.
Holten tegen Wijhe'92 werd een spektakelstuk in de 3e klasse D Oost. De bezoekers wisten uiteindelijk met 4-5 te zegevieren en liepen daarmee in op koploper Colmschate, dat met 3-1 verloor van Diepenveen. Turkse Kracht verliet dankzij een 2-2 gelijkspel tegen Overwetering de laatste plek.
Balkbrug deed goede zaken in de 4e klasse A Noord door met 0-3 te winnen van USV en steeg daardoor naar plek twee. UD Weerselo heeft in de 4e klasse A Oost de eerste periode gegrepen. Het won met 0-2 van hekkensluiter van La Premiere en zag koploper DTC'07 met 3-1 verliezen van Sportclub Overdinkel.
In de 4e klasse B Oost haalde koploper Delden met 6-2 hard uit tegen BSC Unisson. UDI zag nummer twee Rood Zwart met 4-2 verliezen van Victoria'28 en klom dankzij een overwinning bij Neede naar de tweede plek. In de 4e klasse G Oost deed Heeten goede zaken door met 0-2 te winnen van Broekland, terwijl Sallandia - IJsselstreek en SDOL - Nieuw Heeten onbeslist eindigde.
Kuinre verloor in de 5e klasse A Noord met 3-0 van concurrent Blauwhuis en zakte een plekje op de ranglijst. In de 5e klasse A Oost profiteerde Hengelo van puntenverlies van Bentelo. Het won zelf met 2-5 bij TVV en zag Bentelo met 2-2 gelijkspelen tegen hekkensluiter Rietmolen, waardoor Hengelo de eerste periode wist te grijpen. DAVO won in de 5e klasse E Oost met liefst 9-2 van Terwolde, maar het bleek niet genoeg om CCW'16 van de eerste periode af te houden. CCW'16 speelde weliswaar 1-1 gelijk tegen Vilsteren, maar greep de eerste periode door een beter doelsaldo.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.