Overig

Nieuwe serie Special TV in december: wie ontmaskert het levende standbeeld?

Special TV-team
Special TV-team © RTV Oost
Special TV krijgt in de laatste maand van het jaar een vervolg bij RTV Oost met een nieuwe reeks afleveringen. Hierin staan de programmamakers stil bij het afgelopen jaar. Wie was van betekenis? Wie maakte het verschil? Wie verdient er, letterlijk, een standbeeld? Je ziet het vanaf 3 december elke zaterdag bij RTV Oost.
Special TV ontstond in het voorjaar van 2022 naar aanleiding van de Special Olympics die in Overijssel plaatsvonden. Het programma werd onlangs genomineerd voor de Special Media Awards. Dit keer gaan de makers met een verstandelijke beperking op zoek naar wie er verborgen zit in levende standbeelden die verspreid over Overijssel te vinden zijn. Aan de hand van tips en aanwijzingen trekken ze door de provincie en proberen ze de bekende persoon in het standbeeld te ontmaskeren. RTV Oost kijkers en luisteraars kunnen helpen door mee te puzzelen op Radio Oost en via de social media-kanalen. En natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen. De grote finale is op oudejaarsavond. Alle informatie vind je op rtvoost.nl/specialtv.
Special TV zie je vanaf zaterdag 3 december om 17.30 uur op TV Oost. De uitzending wordt daarna elk uur herhaald. Special TV is een gezamenlijke productie van Patchanka Producties, Zorginstelling Aveleijn en RTV Oost.
TV Oost vind je hier: rtvoost.nl/ontvangst.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.