Nieuws

112 nieuws: Trein staat stil na aanrijding bij Holten | Zwaargewonde bij valpartij in museum

Zwaargewonde bij valpartij in museum Hellendoorn
Zwaargewonde bij valpartij in museum Hellendoorn © Jan Willem Klein Horstman/News United
In dit bericht houden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

21.25 | Trein van Deventer naar Rijssen staat stil na aanrijding

Er rijden tot zeker 22.00 uur vanavond geen treinen tussen Rijssen en Deventer na een aanrijding op het spoor. Ter hoogte van de Zanddijk bij Holten kwam de sprinter vanuit Rijssen in aanraking met een onbekend object. Daardoor blijven de spoorbomen automatisch dicht op de overwegen Zanddijk, Keizersdijk en Drostendijk. ProRail gaat kijken wat er aan de hand is.
Trein staat stil na aanrijding met onbekend object op spoor
Trein staat stil na aanrijding met onbekend object op spoor © Jan Willem Klein Horstman/News United

17.30| Zwaargewonde na valpartij in bakkerij- en ijsmuseum

Een persoon is zwaargewond geraakt bij een valpartij in het bakkerij- en ijsmuseum aan de Dorpsstraat in Hellendoorn. Een traumahelikoper is ter assistentie geland op het evenemententerrein aan de Hofmansweide. Na behandeling door de trauma-arts is het slachtoffer met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie geeft geen nadere informatie over wat er is gebeurd.
Traumahelikopter naar ongeval in Hellendoorn

16.40 | Zwaargewonde fietser week later overleden

De jonge fietser die vorige week woensdag zwaargewond raakte bij een aanrijding op de Sloetsweg in Hengelo is vandaag in het ziekenhuis overleden. De jongen kwam in botsing met een auto en liep daarbij ernstig letsel op. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht en is een week later aan zijn verwondingen bezweken.
Jonge fietser week na ernstig ongeval overleden
Jonge fietser week na ernstig ongeval overleden © News United

15.30 | Straat afgesloten in Hengelo na gaslek

Bij werkzaamheden in een woning aan de Lijsterstraat in Hengelo is een gaslek ontstaan. In verband met de flinke hoeveelheid wegstromend gas is uit veiligheidsoverwegingen de hele straat afgesloten. De brandweer is gealarmeerd en verleent bijstand bij het dichten van het gaslek.
Straat afgesloten na gaslek
Straat afgesloten na gaslek © Jordi Heinen/News United

07:00 | Meerdere aanrijdingen op A1

Door meerdere aanrijdingen staat er een file op de A1 richting Apeldoorn. Verkeer moet rekening houden met vertraging vanaf Bathmen. De weg is inmiddels weer vrij, maar er geldt nog wel een snelheidsbeperking van 70 kilometer langs de ongevallen.
In eerste instantie botsten twee auto's tegen elkaar op de linkerrijstrook. Op de middelste rijstrook werd hard geremd en raakten nóg twee auto’s elkaar. Even later kwamen een auto en een busje met elkaar in botsing omdat ze ook op de rem moesten voor de file.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.