Sport

Zondag in De Oosttribune: Derde Divisie-voetbal en HHC Hardenberg

Staphorst neemt het in eigen huis op tegen SteDoCo
Staphorst neemt het in eigen huis op tegen SteDoCo © Orange Pictures
Waar de Eredivisie door het WK voetbal in een winterslaap is gesust en de Keuken Kampioen Divisie toe is aan een onderbreking van drie weken, gaat het amateurvoetbal gewoon door. In de zondag-uitzending van De Oosttribune is er deze week aandacht voor HHC Hardenberg, Staphorst, Excelsior'31 en HSC'21.
Staphorst, dat drie opeenvolgende wedstrijden ongeslagen is in de Derde Divisie, ontvangt komende zaterdag in eigen huis SteDoCo. In dezelfde divisie gaat het kwakkelende Excelsior'31 op bezoek bij DVS'33 Ermelo.

HSC'21

In de zondagafdeling van de Derde Divisie kan HSC'21 meepraten over een slechte periode. De ploeg uit Haaksbergen wist al acht competitieduels niet meer te winnen. Op eigen veld krijgt HSC'21 zondag tegen Blauw Geel'38 een kans om de negatieve reeks te doorbreken.

HHC Hardenberg

Het gaat HHC Hardenberg voor de wind. De club draait uitstekend mee in de bovenste regionen van de Tweede Divisie. Komende zaterdag wacht op De Boshoek een treffen met Spakenburg.

TV Oost

Bovengenoemde samenvattingen zijn zondagavond te zien in De Oosttribune op TV Oost. De uitzending begint om 20.30 uur en wordt ieder uur herhaald.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.