Nieuws

Ruim 400 euro aan muntjes uit waterattractie Avonturenpark Hellendoorn bestemd voor Make-A-Wish Overijssel

Waterattractie Sungai Kalimantan Hellendoorn
Waterattractie Sungai Kalimantan Hellendoorn © Archief RTV Oost
Avonturenpark Hellendoorn heeft 412 euro aan muntjes geschonken aan Make-A-Wish Overijssel. Het muntgeld lag op de bodem van het waterbassin van attractie Sungai Kalimantan. Gasten van het pretpark maken er een gewoonte van om geld in het water van deze attractie te gooien. Het pretpark haalt pas aan het einde van het seizoen alle muntjes uit het water.
Via een oproep op Facebook vroeg Avonturenpark Hellendoorn om ideeën voor een goed doel waar het muntgeld naar toe zou kunnen. Daar kwamen meer dan duizend reacties op. Het Avonturenpark besloot aan de hand van de reacties te kiezen voor Make-A-Wish Overijssel. Deze organisatie heeft tot doel de wensen te vervullen van gezinnen die in verdrietige situaties zitten.

Onbezorgde dag

Directeur René Peul van het Avonturenpark over de keuze van dit goede doel: "In Hellendoorn is het onze opdracht om gezinnen en kinderen een onbezorgd dagje uit te bieden. Een dag vol avonturen, een totale beleving, iets onvergetelijks. De missie van Make-A-Wish Overijssel sluit daar naadloos bij aan en wij vinden het fantastisch wat zij voor gezinnen ondernemen en regelen. Daar dragen we graag ons steentje aan bij."
Vrijwilligers van Make-A-Wish Overijssel hebben vandaag zelf de munten uit het leeggepompte waterbassin geraapt. Het Avonturenpark heeft daarnaast VIP-tickets beschikbaar gesteld voor een gezin dat in seizoen 2023 de feestelijke opening van de nieuwe achtbaan 'RidderStrijd' mag bijwonen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.