nieuws

Druk half jaar voor ouders van vierling uit Bathmen, maar kregen veel hulp

Anne en Alex Adema, de ouders van de vierling uit Bathmen kijken terug op een druk jaar. "We denken er nog dagelijks hoeveel geluk we hebben gehad. We beseffen heel goed dat het anders had kunnen lopen", aldus moeder Anne.
Door de komst van de vierling is het dagelijks erg druk in huize Adema. "Je went aan een bepaald patroon en dus ook aan de drukte. Het wordt normaal", aldus Alex. Vroeg naar bed gaan is er voorlopig nog niet bij, vanaf half 10 's avonds hebben de ouders tijd voor hun zelf. 

Document voor later

De familie heeft er tijd over getwijfeld of ze wel mee wilden doen aan een docu. De reden dat de familie Adema toch overstag is gegaan, is omdat ze nu een document voor later hebben. "ik had geen handen vrij om ook nog video te maken. En zo als de filmmakers dat doen, kan ik dat niet", aldus de trotse vader.
Het gezin heeft de afgelopen maanden veel hulp en cadeaus gehad. Zo hebben ze veel hulp gehad bij de verhuizing, onder meer van een schilder. "Maar", zegt moeder Anne, "we zijn nog wel op zoek naar een groot busje".

Compilatie bij TV Oost

Kunt u er geen genoeg van krijgen. Kijk dan morgen, op Hemelvaartsdag, naar een compilatie van de serie Veel Geluk, te zien bij TV Oost. Nog één keer het wel en wee van de vierling uit Bathmen in een lange uitzending. Om vijf voor half zes op TV Oost en daarna wordt het ieder uur herhaald.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.