Nieuws

VIDEO | Oost op het Asfalt: bumperklever haalt op linke manier nog snel even in

Een op z'n minst toch wel opvallende inhaalactie. Terwijl een automobilist z'n richtingaanwijzer al heeft ingeschakeld om linksaf te slaan, wordt hij op het allerlaatste moment nog snel even ingehaald door een bumperklever. "Waarmee hij ons beiden in gevaar bracht."
We kregen de video toegestuurd door een automobilist uit Almelo. Die was even daarvoor van huis vertrokken en wilde bij een nabijgelegen pompstation nog even een bakkie koffie scoren.
Maar daarbij werd hij op de huid gezeten door een haastige collega-weggebruiker. "Blijkbaar was die te laat van huis vertrokken want hij zat bovenop mijn bumper."
Een voorligger die linksaf wil slaan? Nog snel even inhalen dan...
Terwijl de automobilist met dashcam al voorsorteerde en zijn knipperlichten al aan had ten teken dat hij linksaf ging slaan, werd hij op het laatste moment voorbij gesneld door de wegpiraat.
Waarmee die volgens de Almelose automobilist een levensgevaarlijke situatie veroorzaakte. Tot tweemaal toe zelfs. Eerst met zijn bumperkleef-actie, de tweede keer met zijn linke inhaalmanoeuvre.

Toesturen video

RTV Oost besteedt in de rubriek Oost op het Asfalt aandacht aan opmerkelijke situaties in het Overijssels verkeer. Gevaarlijke situaties, agressie onder automobilisten. Maar het mogen ook grappige, kolderieke taferelen zijn.
Zie deze pagina voor het toesturen van video's.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.