nieuws

Gezocht: vrouw die incompleet schaakspel kocht op vrijmarkt in Zwolle

De missende pion in het schaakspel
De missende pion in het schaakspel
Welke vrouw heeft Koningsdag op de vrijmarkt in Zwolle een schaakspel gekocht waarvan een loper mist? Linda van Harrevelt, de moeder van de jongens die het schaakspel verkochten, heeft nog een loper thuis en wil deze graag aan de vrouw geven.
Haar zoons hadden het spel op de vrijmarkt nog samen met de vrouw opgezet om te controleren of de set compleet was. Dat was het geval, dachten ze, en de vrouw kon haar geluk niet op. Ze kocht het schaakspel namelijk voor haar zoon in Groningen. Maar aan het einde van de dag ontdekten moeder en zoons dat er bij het inpakken een loper was blijven liggen. "Ogenschijnlijk onbenullig", zegt Van Harrevelt op Facebook, "maar ze was zó aardig en blij."
Daarom heeft Van Harrevelt een oproep op Facebook geplaatst, om de koopster van het schaakspel te vinden. Van Harrevelt: "Dat leek me de enige mogelijkheid om haar te bereiken." Het bericht is inmiddels ruim 5.000 keer gedeeld, maar de vrouw is nog niet gevonden.
Wie wil met mij de kracht van social media testen?!! Leuk toch? Zojuist een schaakbord met schaakstukken verkocht op de...
Posted by
on
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.