nieuws

Ron Jans maakt opnieuw 'geniale' motivatievideo zonder koningspaar

De creativiteit van Ron Jans kent geen grenzen. De trainer van PEC Zwolle heeft opnieuw een motiverende video laten opnemen die zijn spelers voorafgaand aan de bekerfinale tegen FC Groningen te zien krijgen.
"Ik ga uiteraard niets verklappen, maar het is weer iets geniaals'', zei Jans, die zijn selectie vorig jaar voor de bekerfinale tegen Ajax verraste met een videoboodschap van familieleden. "Al win je hierdoor natuurlijk geen wedstrijden." Dit seizoen liet Jans voor de halve finale tegen FC Twente een videootje opnemen, waarin de vertrokken spelers die vorig jaar bij Zwolle speelden de selectie toespraken.

Koningspaar niet in video

Grappend vertelde de trainer donderdag dat hij eigenlijk het koningspaar had willen vragen om iets in te spreken. De Zwollenaar onthulde afgelopen weekeinde, na een ontmoeting met Willem-Alexander en Máxima, dat de koning voor Ajax is en de koningin voor Feyenoord. "Ik dacht dat iedereen dat al wist en had die ophef dus niet verwacht. De gelegenheid was helaas totaal ongeschikt om ze op video te krijgen", zei Jans met een brede grijns. "Dat idee is dus mislukt, ik had het wel mooi gevonden."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.