Nieuws

112 nieuws: schuur staat volledig in brand in Bathmen

In dit bericht houden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

18.00 uur | Schuurbrand in Bathmen

Een schuur aan de Meutsteeg staat volledig in brand. Korpsen uit Bathmen, Deventer en Holten zijn uitgerukt om het vuur te bestrijden. In totaal zijn er drie bluswagens, een hoogwerker en twee watertankwagens.
Wat het vuur heeft veroorzaakt, is niet bekend. Niemand raakte gewond.
De schuur staat volledig in brand
De schuur staat volledig in brand © News United / Rens Hulman

07.30 uur | Autobrand in Enschede

Voor de derde keer in een week is in Enschede een auto volledig uitgebrand. Dit keer was het raak aan de Lage Bothofstraat. Buurtbewoners hoorden rond 1 uur vannacht knallen en sloegen alarm. De brandweer trof ter plekke een brandende auto aan waar vuurwerk uit kwam. Ook stond één van de autodeuren open.
Een buurtbewoner kon nog net op tijd een andere geparkeerde auto verplaatsen en zo voorkomen dat ook die in vlammen opging.
De brandweer heeft het vuur geblust en de politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de autobrand. Het is de derde in een week tijd. Afgelopen week brandden ook auto's uit aan de Veenstraat en de Veenpluisstraat in Glanerbrug.
De brandweer heeft het vuur geblust en de politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak
De brandweer heeft het vuur geblust en de politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak © News United

07.00 uur | Woningbrand in Staphorst

Bij een woningbrand in Staphorst is een vrouw gewond geraakt. Ze ademde rook in en is naar het ziekenhuis gebracht.
De brand woedde in de keuken van een huis aan de Sperwer. Een rieten mand was door nog onbekende oorzaak in brand gevlogen. Een voorbijganger sloeg aan op brandlucht en ontdekte rook in de woning. De gealarmeerde brandweer had de situatie snel onder controle.
De bewoonster had rook ingeademd en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een huisdier werd door de dierenambulance opgevangen.
De bewoonster had rook ingeademd en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht
De bewoonster had rook ingeademd en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht © News United

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.