nieuws

Slachtoffer zoekt bumperklever die doorreed na ongeluk op A50 bij Hattemerbroek

Het ongeluk op de A50 waarbij een bumperklever doorreed
Het ongeluk op de A50 waarbij een bumperklever doorreed
Riekelt de Boer kreeg vorige week vrijdag op de A50 de schrik van zijn leven. Een bumperklever had tot gevolg dat hij bij Hattemerbroek vijf keer over de kop sloeg. En die bumperklever, die reed door. Nu zoekt De Boer hem op via Facebook. "Ik wil toch weten waarom hij dit deed", zegt hij tegen Omroep Gelderland.
De man uit Urk heeft vooral van getuigen moeten horen hoe dicht de doorrijder op zijn bumper zat. "Sommigen hadden het over maximaal tien centimeter, daardoor voelde ik mij opgelaten en wilde ik snel naar rechts. Uiteindelijk belandde ik op het verdrijvingsvlak en raakte ik in de slip."
De wagen waarmee De Boer reed is total loss. Met het slachtoffer zelf gaat het betrekkelijk goed, al krijgt hij steeds meer klachten aan zijn schouder en onderrug. Sinds de Urker zijn oproep op Facebook heeft gedaan is die al meer dan 1500 keer gedeeld. "Maar je blijft met de problemen zitten, ik wil de dader spreken om het te kunnen verwerken, maar ook om het te kunnen afhandelen met de verzekering."
Afgelopen vrijdag wonder boven wonder een auto ongeluk overleefd! #dankbaar #boos #gefrustreerd #verontwaardigd Ik had...
Posted by
on

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.