Betaald voetbal

De Oosttribune: "Louis van Gaal denkt echt overal over na en gaat heel ver komen"

De Oosttribune
De Oosttribune © RTV Oost
Bert, Jan en Tijmen schoven vanmiddag weer aan op De Oosttribune om terug te blikken op het voetbalweekend. Daarin uiteraard aandacht voor het Nederlands elftal, maar ook de vier Overijsselse clubs komen aan bod.

Nederlands elftal

Bij Oranje wordt vooral Louis van Gaal geroemd. De discipline en de tactiek van de bondscoach zorgen ervoor dat Oranje wel eens ver kan komen, denken de mannen. "Nederland is dan ook favoriet tegen Argentinië."
"Alles zit mee bij Oranje en Louis van Gaal"

FC Twente

FC Twente oefende op een koude zaterdag tegen Almere City. Het mooiste moment was de rentree van Michal Sadilek, die terugkeerde nadat hij lang last van oorsuizen.
"Je merkt dat Sadilek moeite heeft met praten over zijn oorsuizen"

Go Ahead Eagles

Jan en Tijmen waren vrijdag op de receptie die Go Ahead Eagles organiseerde vanwege het 120-jarig bestaan. Een mooie avond, waarop Tijmen zelfs nog sprak met Gerrit de Groote, die ook jarig was vrijdag en 89 werd.
"Speciale avond, feest der herkenning"

Heracles Almelo

Ook Heracles speelde een oefenwedstrijd. Gisteren werd het 1-1 tegen Cambuur. Ook werd al even vooruitgeblikt op het duel met Roda van komend weekend.
"Heracles bleef probleemloos overeind tegen een eredivisieclub"

PEC Zwolle

Het blijft maar onrustig bij PEC Zwolle. De club ontkende dat het met Groningen gesproken heeft voor een eventuele overgang van Dick Schreuder naar het Hoge Noorden. Uit Groningse hoek bleek echter toch wel dat dat zo was.
"Die ontkenning komt als een boemerang terug"

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.