Sport

Zondag in De Oosttribune: FC Twente en Overijsselse topper tussen DETO en SC Genemuiden

DETO en SC Genemuiden spelen zaterdag de topper in de Derde Divisie
DETO en SC Genemuiden spelen zaterdag de topper in de Derde Divisie © Orange Pictures
Er staat komend weekend veel voetbal op het menu in De Oosttribune. FC Twente komt in oefenverband in actie en ook de Overijsselse amateurclubs DETO, SC Genemuiden, HHC Hardenberg, Excelsior'31 én Rohda Raalte passeren zondagavond de revue.
De Keuken Kampioen Divisie wordt aanstaande zondag na een korte onderbreking alweer in gang gezet, maar de Eredivisie zit nog middenin haar winterslaap. Voor FC Twente staat zaterdag in eigen huis een oefenwedstrijd gepland tegen Sparta Rotterdam.

DETO-Genemuiden

DETO en SC Genemuiden presteren goed in de Vierde Divisie en staan respectievelijk op een knappe derde en tweede plaats. Zaterdag kruisen de Overijsselse formaties de degens met elkaar en RTV Oost is bij de topper op sportpark Het Midden in Vriezenveen aanwezig.

Rohda Raalte

Ook is er aandacht voor Rohda Raalte, uitkomend in de Vierde Divisie zondag. De ploeg uit Salland ontvangt zondag in eigen huis De Zouaven.

HHC en Excelsior'31

Zoals gebruikelijk zijn ook de duels van HHC Hardenberg en Excelsior'31 te volgen in De Oosttribune. HHC speelt in de Tweede Divisie op bezoek bij Noordwijk en in de Derde Divisie hoopt Excelsior'31 de overwinning van vorige week een goed vervolg te geven tegen Barendrecht.

TV Oost

Bovengenoemde samenvattingen zijn zondagavond te zien in De Oosttribune op TV Oost. De uitzending begint om 20.30 uur en wordt ieder uur herhaald.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.