nieuws

Laptop op het dak van auto in Borne is terecht, Hengeloër heeft hem gevonden

Verloren laptop terug gevonden
Verloren laptop terug gevonden
Opluchting overheerst bij Enschedeër Gortemulder. Hij heeft zijn MacBookP Pro terug, weliswaar total loss maar hij is niet zoals gevreesd in verkeerde handen is gevallen.
Gortemulder had donderdag na zijn werk in Borne de hoes met zijn laptop even op het dak van zijn auto gelegd en was vervolgens weggereden. Hij ontdekte dat voor de stoplichten in Enschede. "Ik vloekte, ben terug gereden, maar heb niks gevonden. Dan schrik je wel."

Auto's overheen gereden

De volgende morgen is hij alle bedrijven aan de Molenkamp in Borne langs geweest met de vraag of iemand de hoes met laptop had gezien. Dat was niet zo. Zaterdagmorgen is hij de hele route tot de snelweg nagelopen. Ook zonder resultaat.
Een inwoner van Hengelo zag de oproep van Gortemulder gisteren op de website van RTV Oost en zocht via via contact. Hij had de laptop donderdagavond gevonden op de Hosbekkeweg ter hoogte van het arrestantencomplex en meegenomen. Er waren al auto's overheen gereden. De auto voor de Hengeloër kon de hoes ook niet ontwijken. 

Bosje bloemen

Gortemulder heeft vanmiddag de zwaar gehavende laptop bij de Hengeloër opgehaald. "Ik heb een bosje bloemen meegebracht, ik was zo blij dat hij hem had." Gortemulder  probeert nu de computer te laten repareren of de belangrijke informatie eruit te laten halen. "Ik ben blij dat 'ie niet in verkeerde handen is gevallen, maar dat zo'n nette man hem heeft meegenomen."
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.