Nieuws

112 nieuws: politie heeft camerabeelden poging doodslag Military Boekelo

In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

14.20 uur | Tips mishandeling Military

De politie verwacht snel iemand aan te kunnen houden voor een zware mishandeling op de Military in Boekelo. Hierbij is iemand zo zwaar toegetakeld dat de politie spreekt van een poging doodslag.
"We hebben getuigenverklaringen en camerabeelden, dus de verwachting is dat we snel iemand kunnen aanhouden", zegt een politiewoordvoerder.
De mishandeling was op het horecaplein 'Strodorp' op het Militaryterrein, op 8 oktober. Het slachtoffer raakte ernstig gewond in zijn gezicht en liep meerdere botbreuken op.
Afbeelding ter illustratie
Afbeelding ter illustratie © ANP / Eric Brinkhorst Fotografie BV

12.50 uur | Deel N337 bij Zwolle afgesloten na ongeluk

De bestuurster van een auto is vanmorgen gewond geraakt op de N337 bij Zwolle toen ze bij eenzijdig ongeluk op een boom langs de weg botste. Na het ongeluk werd een deel van de weg afgesloten.
Bij een eenzijdig ongeluk op de N337 bij Zwolle raakte vanmorgen een vrouw gewond.
Bij een eenzijdig ongeluk op de N337 bij Zwolle raakte vanmorgen een vrouw gewond. © Persbureau Noord Oost Nederland
Het is niet duidelijk waardoor het kwam dat de vrouw de macht over het stuur verloor. De auto kwam met de zijkant tegen de boom terecht. De vrouw is uit de auto bevrijd en met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Over de ernst van de verwondingen van de vrouw is niets bekend.
De auto is door een berger afgevoerd.

07.50 uur | Autobrand op bedrijventerrein Kampen

De brandweer heeft vannacht weten te voorkomen dat een autobrand op een bedrijventerrein oversloeg naar een naastliggend pand. Het bedrijfsbusje stond geparkeerd aan de Industrieweg in Kampen. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan. Toen de brandweer arriveerde was het vuur al overgeslagen naar spullen die in de buurt van de auto stonden.
De eigenaar van de wagen heeft zelf geprobeerd te blussen. Het bluswerk is overgenomen door de brandweer, waarna het vuur snel onder controle was.
Fikse vlammen bij een autobrand in Kampen.
Fikse vlammen bij een autobrand in Kampen. © Herman van Oost

07.18 uur | Hulpdiensten zoeken persoon in water bij Wierden

De brandweer was er vannacht met een droneteam en duikteams uit Almelo en Deventer. Ook politie en ambulance waren bij Wierden omdat daar vannacht rond twee uur een persoon te water was geraakt. Dat was gebeurd aan de Zuidbroeksweg.
Met behulp van de drone is gezocht naar de persoon die in het water zou liggen. Die werd levend aangetroffen naast het water. Het slachtoffer is met een ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.
Een drone werd ingezet bij het zoeken naar een persoon die te water zou zijn geraakt bij Wierden.
Een drone werd ingezet bij het zoeken naar een persoon die te water zou zijn geraakt bij Wierden. © NewsUnited/Flors Kayim

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.