nieuws

Bekerwinnaar Maikel Kieftenbeld uit Lemelerveld: "Cliché, maar hier droom je van"

Maikel Kieftenbeld met de KNVB-beker
Maikel Kieftenbeld met de KNVB-beker
FC Groningen won zondagavond voor het eerst in de clubhistorie de KNVB-beker. Bij de Groningers staan twee spelers onder contract die opgegroeid zijn in Overijssel, namelijk Maikel Kieftenbeld en Tjaronn Chery.
Voor Maikel Kieftenbeld uit Lemelerveld was het een mooie dag want hij mocht als aanvoerder van FC Groningen de KNVB-beker in ontvangst nemen. Hij kon het na het laatste fluitsignaal in eerste instantie niet beseffen. "Normaal gesproken ben ik na een overwinning heel uitbundig maar nu werd ik er een beetje stil van. Ik vond het echt geweldig om deze wedstrijd te winnen. Het is een cliché, maar hier droom je echt van", aldus Kieftenbeld, die ook de gebeurtenissen in de kleedkamer beschreef:" Het was net een chaos in de kleedkamer, we hebben de trainer het bad ingegooid."
Ook Enschedeër Tjaronn Chery was na afloop blij met de bekerwinst. " Ik heb geen moment gedacht dat we hier zouden verliezen. We hebben ons goed beloond. Sommige jongens bij ons zijn jonger dan 20 jaar en als je dan al de beker wint, mag je heel trots zijn. We gaan Europa in."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.