nieuws

Doorstart voor Miss Etam en Promiss, bedrijf zal moeten reorganiseren

Winkelpand van Miss Etam in Hengelo
Winkelpand van Miss Etam in Hengelo
De failliete winkelketens Miss Etam en Promiss maken een doorstart. De curatoren hebben daarover een overeenkomst bereikt met een aantal investeerders uit de detailhandel.
Etam werd in april door de rechtbank in Den Haag failliet verklaard. De curatoren voerden daarna gesprekken met meerdere partijen over een doorstart. Er ligt nu een overeenkomst. Maar details over de doorstart worden de komende tijd pas uitgewerkt en later bekendgemaakt.

Reorganisatie

Het personeel van Miss Etam en Promiss is maandag op de hoogte gesteld van de doorstart en alle winkels blijven vooralsnog gewoon open. Er werken ongeveer 2000 mensen bij Etam. Later deze maand moet meer duidelijk worden over de doorstart maar er zal in ieder geval gereorganiseerd moeten worden bij de onderneming.
Het verlieslijdende Etam heeft ongeveer tweehonderd filialen in Nederland. Daarvan voeren 140 de naam Miss Etam, de overige zestig vallen onder de formule Promiss. Miss Etam heeft filialen in Enschede, Hengelo, Almelo, Deventer en Zwolle. Promiss heeft winkels in Zwolle, Enschede, Almelo en Hengelo.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.