Nieuws

112 nieuws: Aanhouding bij steekincident station Zwolle | Dubbele aanrijding op A35 bij Wierden

Dubbele aanrijding A35 bij Wierden
In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

19.45 uur | Aanhouding steekincident station Zwolle

Bij een steekincident is een persoon aangehouden op het station in Zwolle. Dat bevestigt een woordvoerder van de politie. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is gebeurd, is niet duidelijk.
Aanhouding bij steekincident op station Zwolle
Aanhouding bij steekincident op station Zwolle © PNN

18.55 uur | Dubbele aanrijding op A35 bij Wierden

Op de A35 bij Wierden vond vanavond een dubbele aanrijding plaats. In eerste instantie botste een auto achterop een bestelbus, die in de file stond te wachten. Een man en vrouw die in de auto zaten zijn meegenomen naar het ziekenhuis. In de daaropvolgende file ging het ook mis en botste een auto achterop een bestelbus. Drie rijstroken waren afgesloten. Vier auto's moesten worden weggesleept.
Dubbele aanrijding op A35 bij Wierden
Dubbele aanrijding op A35 bij Wierden © News United / Jan Willem Klein Horstman

15.40 uur | Ladder valt van voertuig op A1

Op de A1 tussen Deventer en Twello zijn een busje, vrachtwagen en een auto op elkaar gebotst, omdat ze moesten uitwijken voor een ladder. De ladder was van een ander busje gevallen. Een bestuurder werd nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Door het ongeluk stond er een lange file op de A1, twee rijstroken waren afgesloten.
Ladder valt van voertuig op A1
Ladder valt van voertuig op A1 © News United / Rens Hulman

09.30 uur | Politie lost waarschuwingsschoten

De politie heeft afgelopen zondag vijf mensen aangehouden na een incident in een woning in Almelo. Hierbij zouden mensen een huis zijn binnengedrongen aan de Dijkstraat, een van hen dreigde daarbij met een vuurwapen.
Terwijl de politie onderweg was naar de melding, vluchtten drie verdachten in twee auto's richting Hengelo. Daar heeft de politie de auto's laten stoppen en bij de aanhouding waarschuwingsschoten gelost. De verdachten zijn een 26-jarige vrouw en een 35-jarige man uit Enschede en een 39-jarige man met onbekende woon- of verblijfplaats.
De politie hield twee andere verdachten aan in een woning aan de Abraham Kuyperstraat in Almelo. Eén van de in totaal vijf verdachten is inmiddels vrijgelaten.
Wat er precies is gebeurd bij het huis aan de Dijkstraat, is niet bekend. De politie doet onderzoek.
Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © News United / Patrick Weegink

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.