Overig

Afscheidswedstrijd Bryan Ruiz zaterdagavond live bij RTV Oost

Bryan Ruiz bij FC Twente
Bryan Ruiz bij FC Twente © RTV Oost
De afscheidswedstrijd van Bryan Ruiz is zaterdagavond 17 december live te zien bij RTV Oost. In Costa Rica neemt de oud-aanvaller van FC Twente het met zijn huidige club Liga Deportivo Alajuelense op tegen De Enschedeërs. De aftrap is om 23.00 uur, voorafgaand zie je om 22.10 uur de documentaire ‘Singing Bryan Ruiz’.
Ruiz werd een clubheld in Enschede. In het kampioensjaar werd hij met 24 treffers clubtopscorer en ook in de kampioenswedstrijd bij NAC Breda kwam hij tot scoren. Later speelde hij nog voor het Engelse Fulham, PSV, Sporting Portugal en Santos, om in 2020 weer terug te keren bij zijn eerste club, Alajeulense. Daar neemt hij zaterdag na negentien jaar profvoetbal afscheid en dat wordt groots gedaan.
Zaterdag zitten Bert van Losser en Jan van Staa in de Oosttribune-studio om over Ruiz te praten en het commentaar tijdens de wedstrijd komt van Paul Schabbink. Deze hele week doet RTV Oost in aanloop naar de afscheidswedstrijd al regelmatig verslag vanuit Costa Rica op radio, tv en online.
De afscheidswedstrijd van Bryan Ruiz en de documentaire ‘Singing Bryan Ruiz’ zie je zaterdag 17 december vanaf 22.10 uur op TV Oost en is ook live te volgen op rtvoost.nl. TV Oost vind je op Ziggo kanaal 30, KPN kanaal 504, Caiway kanaal 78 en Delta kanaal 11.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.