nieuws

Vader en zoon in Zwolle horen gestommel bij de buren en betrappen inbreker

Tweede verdachte kon ontkomen
Tweede verdachte kon ontkomen
Toen een vader en een zoon uit Zwolle gisteravond gestommel hoorden in de woning van hun buren, bedachten ze zich geen moment en gingen een kijkje nemen. Dat bleek een goede beslissing, ze konden een inbreker op heterdaad betrappen.
Toen de mannen gingen kijken, kwam er een verdachte naar buiten. Er ontstond een gevecht tussen de mannen. Een tweede verdachte ging er van door. De vader en zoon konden de ene verdachte in bedwang houden totdat de politie kwam. De 54-jarige vader heeft aangifte gedaan van mishandeling. De verdachte moest nog worden behandeld in het ziekenhuis voordat hij is overgebracht naar het politiebureau.
Agenten hebben in de omgeving van de Hasselterdijk met een politiehond en een warmtebeeld camera gezocht naar de tweede verdachte, maar hebben hem niet gevonden. Vermoedelijk gaat het om een blanke of licht getinte man met een grijs shirt. Hij is ongeveer 1.70/1.75 meter lang. Mensen die iemand hebben zien lopen die voldoet aan dit signalement, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.