nieuws

‘Tres China’ in Overijssel Vandaag bij TV Oost

Tres China
Tres China
De medewerkers van bruidsmodezaak Tres Chic uit Hengevelde maakten ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van het familiebedrijf een bijzondere reis naar China. Vanaf maandag 11 mei volgt TV Oost op maandag en woensdag in het programma ‘Overijssel Vandaag’ het hilarische wel en wee van de 23 Twentse vrouwen en 3 mannen in China, waar de bruidsjurken van Tres Chic worden gemaakt.
In een week tijd razen de dames door China: van het Plein van de Hemelse Vrede tot de Chinese Muur, van Xiamen tot Beijing, in een moordend tempo worden de highlights bekeken. De confrontatie met de Chinese cultuur doet de Twentse dames op hun grondvesten schudden. Gelukkig zijn er in China ook markten en koopjes en… we laten het gewoon over ons heenkomen.

Overijssel Vandaag

Overijssel Vandaag is het dagelijkse nieuws- en verhalenprogramma van TV Oost met ruimschoots aandacht voor achtergronden en bijzondere verhalen. De docusoap ‘Tres China’ is daar een voorbeeld van en zal gedurende 6 weken elke maandag en woensdag in het programma te zien zijn, dat dagelijks vanaf 17.00 uur elk uur wordt uitgezonden. ‘Tres China’ wordt herhaald in de zaterdag- en zondageditie van Overijssel Vandaag en is de opvolger van de succesvolle docusoap ‘Veel Geluk’ over de vierling uit Bathmen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.