nieuws

Excelsior'31 schorst Rico Wolven definitief tot einde seizoen

Rico Wolven
Rico Wolven
Rico Wolven komt definitief niet meer in actie voor Excelsior'31. Het bestuur van de hoofdklasser uit Rijssen heeft de verdediger geschorst tot het einde van zijn dienstverband.
Wolven, die volgend seizoen voor SVZW gaat spelen, had vorige week al een voorlopige schorsing gekregen van Excelsior'31. Die is nu omgezet naar een definitieve schorsing. Aanleiding voor het besluit zijn 'de gebeurtenissen afgelopen zaterdag tijdens en na afloop van de wedstrijd tegen WHC, die verder in deze verklaring niet zullen worden vermeld", zo luidt de verklaring van Excelsior'31.
De voorlopige schorsing kreeg Wolven vorige week, omdat hij zich in een interview kritisch had uitgelaten over de manier waarop de club was omgegaan met zijn eventuele contractverlenging.
Zonder Wolven verloor Excelsior'31 zaterdag van het al gedegradeerde WHC. De ploeg uit Rijssen verspeelde daardoor de koppositie in de hoofdklasse C. Zaterdag is de laatste speelronde in de hoofdklasse. Excelsior'31 staat nu op de derde plaats met twee punten achterstand op de twee koplopers, DVS'33 en Harkemase Boys.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.