nieuws

Kaartje aan ballon na twaalf jaar teruggevonden in Haaksbergen

Een kaartje dat bij een huwelijksfeest aan een ballon de lucht in was gestuurd, is twaalf jaar later teruggevonden in een natuurgebied bij Haaksbergen. Dat meldt Omroep Gelderland.
Twaalf jaar geleden trouwden Johnny en Anne Peters uit het Gelderse Azewijn. Bij het feest werden ballonnen de lucht in gelaten met daaraan kaartjes waarop stond: "Opgelaten in Beek op vrijdag 9 mei 2003 ter ere van het huwelijk van Johnny en Anne."
Nu na al die jaren is het kaartje teruggevonden. De familie Ten Hag uit Haaksbergen vond het, verstopt in de bosjes in de buurt van het Buurser meertje. En het kaartje zag er nog verrassend goed uit. Ze besloten het samen met een felicitatiekaartje terug te sturen naar het bruidspaar. En dus kreeg 'bruid' Anne deze week een bijzondere envelop in de bus.

Verrassing

"Daar stond op 'bruidspaar Peters' en toen dacht ik: bruidspaar Peters? Dat is wel erg lang geleden. Morgen is onze trouwdag, 9 mei. Ik maakte het kaartje open. En toen zag ik al meteen het kaartje dat aan de ballon zat die opgelaten is tijdens ons huwelijksfeest."
'Bruid' Anne vindt het een geweldige verrassing en is dolblij dat de Haaksbergse familie de moeite heeft genomen om haar het kaartje te sturen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.