Jong FC Twente sluit Jupiler League af met overwinning

De beloften van FC Twente hebben de laatste wedstrijd in de Jupiler League winnend afgesloten. In Groesbeek legde de ploeg van Jan Zoutman Achilles'29 over de knie, 0-1.
In de eerste helft viel er voor de toeschouwers weinig te beleven op sportpark De Heikant. Desondanks kwamen de bezoekers vlak voor rust op 0-1 via Chris David, die in de lange hoek raak schoot. In de tweede helft waren de beste kansen voor Jong Twente en was Sven Verlaan nog dichtbij met een harde knal op de lat, maar gescoord werd er niet meer waardoor Jong FC Twente de Jupiler League op een waardige manier verlaat. Het eindigt op de dertiende plaats met 47 punten.
Door de financiële problemen bij FC Twente spelen de beloften vanaf volgend seizoen weer in de beloftencompetitie.