Nieuws

112 Nieuws: Fietser gewond bij aanrijding in Borne | Twee auto's sloot in bij Dalfsen

In dit bericht houden we je deze dinsdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

18.45 uur | Fietser gewond bij aanrijding in Borne

In Borne is aan het eind van de middag een fietser aangereden door een automobilist. Het ongeluk gebeurde op de Europastraat ter hoogte van het AVIA tankstation. De toedracht van het ongeluk is niet duidelijk. Ook is niet bekend hoe ernstig de verwondingen van het slachtoffer zijn. Er is een traumahelikopter opgeroepen, maar die is later weer geannuleerd. De politie doet onderzoek. De plek van het ongeluk is met pionnen afgezet.
Fietser gewond bij ongeluk in Borne
Fietser gewond bij ongeluk in Borne © NewsUnited

17.00 | Twee auto's in de sloot

Een vrouw is gewond geraakt bij een ongeval op de kruising van de Dalmsholterweg en Langsweg tussen Lemelerveld en Dalfsen. De automobiliste botste tegen een andere auto, beide voertuigen belandden in de sloot. De bestuurder van de andere auto is ongedeerd.
Wat het ongeval heeft veroorzaakt, is niet bekend.
Het ongeval was op de kruising van de Dalmsholterweg en Langsweg
Het ongeval was op de kruising van de Dalmsholterweg en Langsweg © ProNews

09.15 | Langharige geit aangereden

Een langharige geit is vanochtend omgekomen bij een aanrijding bij Enter. Het dier stak plotseling de N347 over. Een automobilist die richting Rijssen reed remde nog, maar kon een botsing niet voorkomen. Het dier was sinds gisteravond vermist.
De automobilist is flink geschrokken, maar raakte niet gewond. De auto heeft flinke schade opgelopen en is meegenomen door een bergingsbedrijf. De geit is meegenomen door een jachtopziener.
Langharige geit aangereden
Langharige geit aangereden © News United / Jan Willem Klein Horstman

08.00 | Enorme file op A1 bij Deventer na aanrijding

Op de A1 bij Deventer is in de ochtendspits een enorme file ontstaan na een botsing tussen meerdere auto's. Het ging mis op de invoegstroken van oprit Twello. De aanrijding had plaats op de twee linkerrijsrook. Twee van de vier rijstroken zijn afgesloten.
Het verkeer in de richting Apeldoorn ondervindt veel hinder. Er staat inmiddels tussen Bathmen en Twello een file van 13 kilometer. Dat geeft een uur vertraging.
De file was om half tien s morgens opgelost. Alle rijstroken zijn wee beschikbaar voor het verkeer.
Enorme file op A1 bij Deventer richting Apeldoorn
Enorme file op A1 bij Deventer richting Apeldoorn © Rens Hulman/News United

07.10 | Weer gaan twee auto's in vlammen op in Enschede

Afgelopen nacht zijn opnieuw twee auto's in Enschede verwoest door een brand. Daarmee komt het aantal autobranden in Enschede in korte tijd op zes.
Rond kwart over één 's nachts kregen hulpdiensten melding van een autobrand op een parkeerplaats aan De Posten. Buurtbewoners hadden harde knallen gehoord en zagen vervolgens dat er een auto in brand stond. De brandweer heeft de brand geblust. De politie stelt een onderzoek in.
Autobrand in Enschede aan De Posten
Omstreeks tien voor twee kwam er wederom een melding van een autobrand binnen, ditmaal aan de Kevelhamhoek . Buurtbewoners hadden de hulpdiensten gewaarschuwd nadat zij een brandlucht roken en een vuurzee zagen. Nabij het winkelcentrum tegenover de woningen stond een geparkeerde auto volledig in brand.
Autobrand aan de Kevelhamhoek in Enschede
De brandweer heeft de brand geblust. Er wordt een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand. Getuigen of mensen met camerabeelden worden verzocht zich te melden bij de politie.
Brandweer blust autobrand aan de Kevelhamhoek
Brandweer blust autobrand aan de Kevelhamhoek © Dennis Bakker/News United

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.