nieuws

FC Twente wint laatste thuiswedstrijd van FC Dordrecht

FC Twente heeft zondagmiddag een ruime zege geboekt tegen FC Dordrecht. De ploeg van trainer Alfred Schreuder won de laatste thuiswedstrijd met 3-0.
FC Twente en FC Dordrecht maakte er in de eerste helft geen spektakel van. De thuisploeg kreeg nog wel een aantal mogelijkheden, maar speelde in een te laag tempo. Hakim Ziyech was een van de weinig lichtpuntjes en zag nog een schot op de lat belanden. Luc Castaignos viel na veertig minuten geblesseerd uit.
In de tweede helft wist FC Twente wel te scoren. Na een goede pass van Ziyech bleef Jesús Corona rustig en tekende voor de 1-0. Een kwartier voor tijd kwamen de Tukkers op 2-0 via Andreas Bjelland, die raak kopte uit een hoekschop. Via een prachtige treffer van Corona werd het nog 3-0.

FC Twente - FC Dordrecht 3-0 (0-0)

1-0 Corona (57)
2-0 Bjelland (74)
3-0 Corona (87)
Arbiter: Gözübüyük
Geel: Touré (FC Dordrecht)
FC Twente: Marsman, Ter Avest (Koppers/75), Martina, Bjelland, Schilder, Ebecilio, Ziyech, Gutíerrez, Corona, Castaignos (Eghan/40), Mokhtar (Miyaichi/81).
FC Dordrecht: Kurto, Van Wermeskerken, Haddad, Troost-Ekong, Peersman, Fortes (Gosens/63), Touré, Van Overeem, Korte (Goossens/53), Biekman (Van Haaren/69), Pisas.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.