Nieuws

112 Nieuws: Automobilist overleden na botsing tegen medisch centrum in Hengelo aan | Auto belandt op de kop op A32

In dit bericht houden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

17.16 uur | Auto botst tegen medisch centrum aan

Een auto is eind van de middag tegen de gevel van Medisch Centrum Slangenbeek in Hengelo gebotst. Hierbij is de bestuurder om het leven gekomen.
Auto rijdt tegen pand aan in Hengelo
Auto rijdt tegen pand aan in Hengelo © News United / Jordi Heinen

17.10 uur | Auto op de kop op A32 bij Steenwijk

Op de A32 bij Steenwijk is vanmiddag een auto op de kop belandt. Bij het uitwijken voor een langzamer rijdende weggebruiker verloor de man de macht over het stuur. De man kon op eigen kracht uit het voertuig komen.
Auto belandt op de kop op A32 bij Steenwijk
Auto belandt op de kop op A32 bij Steenwijk © Compact Media

17.00 uur | Gewonde bij aanrijding in Heeten

Op de Spanjaardsdijk in Heeten zijn vanmiddag twee auto's tegen elkaar aan gereden. Hierbij is een persoon gewond geraakt en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De weg is afgesloten voor verkeer.
Aanrijding in Heeten
Aanrijding in Heeten © News United / Jan Willem Klein Horstman

14.40 uur | Zedenmisdrijf Enschede

De man (21) die afgelopen maandag is aangehouden in Enschede, wordt verdacht van een zedendelict aan de Noorderhagen. Het slachtoffer is een jonge vrouw.
De politie sprak in eerste instantie van een 'geweldsdelict'. Het Openbaar Ministerie bevestigt nu dat het gaat om een zedendelict, maar kan er verder geen mededeling over doen.
Het incident was rond 09.30 uur op of rond de parkeerplaats achter de supermarkt Jumbo. Op basis van camerabeelden is de man een paar uur later opgepakt, schrijft 1Twente. Het gaat om een 21-jarige man met een Zuid-Europese nationaliteit en een Nederlands Burgerservicenummer.
De man is een paar uur na het incident aangehouden
De man is een paar uur na het incident aangehouden © RTV Oost

14.30 uur | Fietser ernstig gewond

Een fietser is vanmiddag ernstig gewond geraakt bij een botsing met een auto in Nijverdal. Het ongeval was op de kruising van de Noetselerweg met de Rijssensestraat.
Het slachtoffer is met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Wat het ongeval heeft veroorzaakt, is niet bekend.
Het ongeval gebeurde op de kruising van de Noetselerweg met de Rijssensestraat
Het ongeval gebeurde op de kruising van de Noetselerweg met de Rijssensestraat © News United / Bert Kamp

14.10 uur | Drie auto's botsen tegen elkaar in Enschede

Drie auto's zijn op elkaar gebost op de kruising van de Broekheurne-Ring en De Kiepe in Enschede. Een inzittende is gewond geraakt en wordt ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel. Bekeken wordt of de vrouw alsnog mee moet naar ziekenhuis. De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding.
De plek van het ongeval is berucht in Enschede, want er vinden vaker aanrijdingen plaats.
De auto's worden weggesleept door een bergingsbedrijf.
Drie auto's betrokken bij aanrijding op beruchte plek in Enschede
Drie auto's betrokken bij aanrijding op beruchte plek in Enschede © Dennis Bakker/News United

13.00 uur | Goederentrein heeft aanrijding met persoon op het spoor

Ter hoogte van de Veenweg is een persoon op het spoor gegrepen door een passerende goederentrein. De persoon is om het leven gekomen. De goederentrein is stilgezet.
De politie doet forensisch onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Het treinverkeer tussen Holten en Rijssen is voorlopig tot 15 uur vanmiddag gestremd. De overwegen op de Geskesdijk en de Drostendijk zijn afgesloten voor verkeer.
De politie onderzoekt aanrijding op het spoor
De politie onderzoekt aanrijding op het spoor © Jan Willem Klein Horstman/News United

8.00 uur | Tractor vliegt in brand en veroorzaakt file tussen Enter en Rijssen

Op de kruising Karel Doormanstraat met de Enterstraat in Rijssen is vanmorgen een tractor in brand gevlogen. Die reed op dat moment over de rotonde met een trailer waarop een werkboot van het waterschap stond. De brand ontstond in de motor van de tractor, maar is inmiddels gedoofd.
Er is flinke verkeershinder door het ongeval; vanuit Enter richting Rijssen staat een lange file omdat de rotonde is geblokkeerd. Een bergingsbedrijf gaat de gestrande combinatie wegslepen.
Gestrande trailercombinatie wordt weggesleept
Gestrande trailercombinatie wordt weggesleept © Jan Willem Klein Horstman/News United

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.