nieuws

Steenwijker Boys kampioen in 4e klasse B, degradatie Wilhelminaschool

Steenwijker Boys kampioen
Steenwijker Boys kampioen
Er waren zondagmiddag weer een aantal winnaars en verliezers. Steenwijker Boys wist zich te kronen tot kampioen van de 4e klasse B Noord en voor Wilhelminaschool viel het doek in de 4e klasse B.
Steenwijker Boys moest het op de laatste speeldag opnemen tegen nummer twee LEO en had het evenveel punten. De ploeg uit Steenwijk zegevierde met 2-3 en bereikte ook nog de magische grens van honderd doelpunten. I
In de 5e klasse A werd avc Heracles kampioen door te winnen op bezoek bij Hoonhorst en was daardoor niet meer te achterhalen door USV.
IJhorst wist op de laatste speeldag in de 5e klasse F Noord het kampioenschap binnen te slepen door een klinkende zege in eigen huis tegen DOS'63, het werd maar liefst 7-1.

Wilhelminaschool degradeert

Wilhelminaschool degradeerde vandaag uit de 4e klasse B omdat het in de laatste wedstrijd van het seizoen in eigen huis niet wist te winnen van Twenthe. De ploeg uit Hengelo blameerde zich en ging met 0-9 onderuit.
In de 2e klasse J moeten SDC'12 en Overwetering in een beslissingswedstrijd uitvechten wie de nacompetitie in mag. Beide ploegen hebben 26 punten en woensdag wordt bepaald wie er degradeert naar de 3e klasse.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.