Nieuws

112 Nieuws: Flinke schade bij botsing in Staphorst | gewonde bij aanrijding in Enschede

In dit bericht houden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

19.15 uur | Flinke schade na aanrijding in Staphorst

Bij een ongeluk in Staphorst is vanavond de bestuurder van een busje gewond geraakt. Bij het ongeluk waren drie auto's betrokken. De bestuurder van het busje kreeg op de Gemeenteweg in Staphorst geen voorrang van een automobilist. Dat leverde een botsing op waarbij in ieder geval de betrokken auto flink werd beschadigd, blijkt uit foto's.
Ook een derde automobilist raakte betrokken bij het ongeluk. De auto van deze persoon werd geraakt door één van de twee voertuigen die in eerste instantie op elkaar botstsen. De bestuurder van het busje moest naar het ziekenhuis. De bestuurders van de andere twee auto's bleven ongedeerd.
Flinke schade bij een ongeluk in Staphorst, vanavond
Flinke schade bij een ongeluk in Staphorst, vanavond © Henry Wallinga

13.15 uur | Gewonde bij aanrijding in Enschede

Op de Parkweg in Enschede is een persoon gewond geraakt bij een aanrijding . Op de kruising met de Hendrik ter Kuilestraat botsten twee auto's op elkaar. Één auto botste na de aanrijding ook nog tegen een verkeerspaal. Een van de betrokken bestuurders raakte hierbij gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
De politie doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. De auto's liepen flinke schade op en worden weggesleept door een bergingsbedrijf. Het verkeer ondervindt hinder van de aanrijding.
Auto belandt na botsing tegen verkeerspaal
Auto belandt na botsing tegen verkeerspaal © Dennis Bakker/News United

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.