Nieuws

112 nieuws: Gewonden bij ongelukken in Enschede en Rijssen

In dit bericht houden we je op de hoogte van het laatste 112 nieuws tijdens het Kerstweekend in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

14:30 uur | Fietser gewond bij aanrijding in Rijssen

Een fietser is vanmiddag gewond geraakt bij een botsing met een auto in Rijssen. Het ongeluk gebeurde op de rotonde op de kruising van de Verengde Holterstraatweg met de Haarstraat. De fietser is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Fietser gewond bij aanrijding in Rijssen
Fietser gewond bij aanrijding in Rijssen © News United / Jan Willem Klein Horstman

13:15 uur | Gewonde bij botsing in Enschede

Bij een botsing tussen twee auto's in Enschede is vanmiddag een persoon gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Wethouder Beversstraat met de Zuiderval. Hoe dat kon gebeuren, is niet bekend. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
Auto's botsen in Enschede
Auto's botsen in Enschede © News United / Dennis Bakker

9:00 uur | Auto rijdt tegen vangrail op A1, twee rijstroken dicht

Op de A1 ter hoogte van Enter is vanmorgen een auto met twee inzittenden tegen de midden vangrail gebotst. Daarbij zijn geen gewonden gevallen. Wel zijn er geruime tijd twee van de drie rijstroken afgesloten op de snelweg.
Twee personen waren onderweg vanuit Hilversum naar Enschede. Door nog onbekende oorzaak raakten ze van de weg. De twee inzitten zijn door ambulance personeel gecontroleerd maar hoeven beide niet mee naar het ziekenhuis. Korte tijd waren twee rijstroken afgesloten. Rijkswaterstaat zal vanavond of vannacht een spoedreparatie laten uitvoeren aan de vangrail.
Auto zat klem onder de midden vangrail
Auto zat klem onder de midden vangrail © Foto’s News united / Jan Willem Klein Horstman

21:00 uur | Scooterrijder gewond na botsing op stilstaande auto

In Rijssen was een auto twee keer de oorzaak van een ongeluk op een kruising in het centrum van de plaats. Na een aanrijding tussen een auto en een fietser werd de auto aan de kant van de weg stil gezet. De aangereden fietser bleek ongedeerd. Maar even later botste een scooter met twee personen erop tegen de onverlichte stilstaande auto.
Scooterrijder gewond naar ziekenhuis na botsing tegen stilstaande auto
Daarbij raakte de bestuurder van de scooter gewond en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.