Nieuws

112 nieuws: automobilist gewond bij ongeval in Oldemarkt | Ravage bij aanrijding N50

In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie

19.40 uur: automobilist gewond in Oldemarkt

Een automobilist is naar het ziekenhuis gebracht na een eenzijdig ongeval tussen Oldemarkt en Ossenzijl. De bestuurder botste tegen een boom langs de Ossenzijlerweg.
De automobilist is zelf uit de auto geklommen en ter controle met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Wat het ongeval heeft veroorzaakt, is niet bekend.
Het is niet bekend wat het ongeval heeft veroorzaakt
Het is niet bekend wat het ongeval heeft veroorzaakt © PNN

15.55 uur: Gewonde bij verkeersongeluk N50 Kamperveen

Bij een aanrijding op de N50 bij Kamperveen is vanmiddag een inzittende van een auto gewond geraakt. De gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.
Bij de aanrijding waren zeker drie voertuigen betrokken. Ter hoogte van de verkeerslichten botste een busje op een personenauto die weer tegen een andere auto botste. Door het ongeluk kwam er veel troep op de rijbaan terecht. Er moet een speciale zoab cleaner worden ingezet om het wegdek te reinigen. De rijbaan blijft voorlopig afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via een parkeerplaats.
Ravage op rijbaan N50 door aanrijding
Ravage op rijbaan N50 door aanrijding © News United / Stefan Verkerk

07.25 uur: Auto brandt uit in parkeergarage in Deventer

In een parkeergarage in Deventer is gisteravond brand uitgebroken in een auto. De oorzaak van de brand is niet bekend. Kort voor de brand uitbrak, hoorde de eigenaar van de auto tijdens het rijden een harde knal. Het kan volgens de man ontploffend vuurwerk geweest zijn. "Maar ik heb niets gezien."
Een auto is gisteravond volledig uitgebrand in een parkeergarage in Deventer
Een auto is gisteravond volledig uitgebrand in een parkeergarage in Deventer © NewsUnited/Rens Hulman

Rook

Vlak nadat de man zijn auto in de parkeergarage zette, rook hij een vreemde lucht, waarna de auto begon te roken en niet veel later sloegen de vlammen onder de motorkop uit. De inzittenden kon zich in veiligheid brengen. "Ik heb zelfs mijn spullen nog uit de auto kunnen halen."
De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. De auto moest door een berger worden opgehaald. De garage hoefde vanwege de brand niet te worden gesloten. Tijdens het blussen was er wel sprake van flinke rookontwikkeling maar naastgelegen appartementen hoefden niet te worden ontruimd.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.