Nieuws

112 nieuws: Dode bij melding van overval in Enschede

In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie

15.55 uur: Dode bij melding van overval in Enschede

Bij een geweldsincident in Enschede is vanmiddag een dodelijk slachtoffer gevallen. De politie onderzoekt wat er precies gebeurd is. Lees hier verder.
Gewonde bij overval in Enschede
Gewonde bij overval in Enschede © News United / Dennis Bakker

11.22 uur: Chauffeur bevrijd uit gekantelde vrachtwagen

Snelweg A1 bij Voorst is deels afgesloten in de richting van Deventer. Een vrachtwagen vol veevoer is daar gekanteld en in de berm terechtgekomen. De chauffeur is bevrijd en wordt behandeld in de ambulance. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Bij het ongeval werd ook een auto geraakt; die bestuurder is nagekeken in de ambulance.
Automobilisten staan vanaf Twello ruim een uur in de file door de hulpactie. Twee rijstroken zijn afgesloten. De brokken veevoer moeten overgeladen worden naar een andere vrachtwagen, de gekantelde vrachtwagen moet overeind getakeld worden door een hijskraan. De verwachting is dat de hinder tot middernacht aanhoudt.
De gekantelde vrachtwagen
De gekantelde vrachtwagen © News United / Rens Hulman

11.15 uur: Hond doodgestoken bij woningbrand Zwolle

De dode hond die de politie gisteravond aantrof bij een woningbrand in Zwolle, blijkt te zijn doodgestoken. Dat bevestigt een woordvoerder van de politie vanochtend.
De brand, die rond 19.15 uur uitbrak, was snel onder controle. De brandweer stuitte in de woning niet alleen op vlammen, maar ook op een dode hond. De bewoonster van de woning aan de Hanekamp, die 'in verwarde toestand verkeerde', is als verdachte aangehouden voor het doodsteken van de viervoeter. Voor de bewoonster wordt zorg ingeschakeld.
De viervoeter bleek te zijn doodgestoken
De viervoeter bleek te zijn doodgestoken © Persbureau Noord Oost Nederland

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.