Nieuws

112-nieuws: Gaslek in Raalte verholpen | Vermiste vrouw uit Borne terug

In dit bericht houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws op maandag in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

16.30 uur | vrouw vermist in Borne

De politie in Borne vroeg aandacht voor de vermissing van een 34-jarige vrouw uit Borne. Ze was vertrokken vanaf de Europalaan en was mogelijk in de omgeving van het Twickel. Via Burgernet heeft de politie aandacht gevraagd voor de vermissing van de vrouw die korte tijd later werd aangetroffen. Waar dat was, meldt de politie niet.
De politie was eerder vandaag in de omgeving van Holthone (gemeente Hardenberg) ook al op zoek naar een vermiste man. Hij is weer terecht

15.40 uur | Brandweer te hulp geroepen bij gaslek in Raalte

De brandweer kwam vanmiddag in actie om een gaslek aan de Kotterstraat in Raalte te verhelpen. Daar was een hoge druk gasleiding geknapt bij werkzaamheden. De leiding is provisorisch afgekneld met een hydraulische klem. Enexis wordt ingeschakeld om de gasvoorziening te herstellen.
Brandweer verhelpt gaslek in Raalte
Brandweer verhelpt gaslek in Raalte © Arnold Rolvink

12.30 uur | Brand in schuur achter woning in Hengelo

De brandweer is bezig met het blussen van een brand in een schuur achter een woning aan de Hengelose Esstraat in Hengelo. Er komt rook vrij. Niet bekend is wat er in brand staat of wat de oorzaak is van de schuurbrand.
De straat is afgesloten.
Schuurbrand achter woning in Hengelo
Schuurbrand achter woning in Hengelo © Jordi Heinen/News United

06.45 uur | Schuurbrand in Kloosterhaar

Een schuur is afgelopen nacht afgebrand in Kloosterhaar. De brand was rond kwart voor vier aan de Greupe. Het was een flinke schuur van ongeveer 15 x 4 meter achter een huis. De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg, maar de schuur brandde wel volledig af.
De brandweer haalde verschillende gasflessen naar buiten om erger te voorkomen. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend. Niemand raakte gewond.
Brandweerkorpsen uit Bergentheim, Vroomshoop en Hardenberg bestrijden het vuur
Brandweerkorpsen uit Bergentheim, Vroomshoop en Hardenberg bestrijden het vuur © News United / Freddy Gerrits

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.