nieuws

Heracles wil seizoen goed afsluiten, Avdic vraagteken

Heracles Almelo speelt zondag in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles gewoon in de sterkst mogelijke opstelling. Trainer John Stegeman zegt niet veel te veranderen in de basisformatie nu Heracles ook officieel is verlost van degradatiezorgen: "We willen het goed afsluiten met elkaar."
Het is nog wel onzeker of Denni Avdic kan spelen; de Zweed was vrijdag ziek en ontbrak daarom op de training. Jeroen Veldmate en Simon Cziommer hebben deze week weer volledig met de groep meegetraind en maken wellicht hun rentree in de wedstrijdselectie.

Jaar lang op tenen gelopen
Volgens Stegeman snakt Heracles inmiddels wel naar het einde van het seizoen: "Je kunt merken dat we een jaar lang op onze tenen hebben moeten lopen. De mentale druk is groot geweest. De overwinning op NAC Breda heeft voor een enorme ontlading gezorgd en dat zag je daarna soms ook wel een beetje terug tijdens trainingen. Dat is ook heel menselijk. Maar nu moeten we wel zo professioneel zijn om die knop nog één keer om te zetten. We kunnen de veertiende plek consolideren en willen het publiek verwennen. Dat hebben ze wel verdiend na een jaar lang fanatieke steun."
Het duel in het Polman Stadion begint zondag om 14.30 uur en is live te volgen via Radio Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.