nieuws

Go Ahead Eagles wil goede gevoel behouden tegen Heracles Almelo

Go Ahead Eagles behaalde uit de laatste drie wedstrijden vier punten en heeft vooral aan de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Heerenveen een goed gevoel over gehouden. De ploeg van trainer Dennis Demmers wil zondag tegen Heracles Almelo dat goede gevoel behouden met het oog op de nacompetitie.
Voor Heracles Almelo staat er niets meer op het spel. Zij spelen volgend seizoen weer in de Eredivisie en dat is voor Go Ahead Eagles nog maar de vraag. De Deventenaren moeten maandag 25 mei (Tweede Pinksterdag) aantreden voor hun eerste wedstrijd in de play-offs. De tegenstander is nog niet bekend.

Blessure van Marnix Kolder

Het is zeker dat Marnix Kolder er zondag niet bij is. De spits heeft nog veel last van de gevolgen van een knietje in het bovenbeen, opgelopen in de wedstrijd tegen Heerenveen. Zijn vervanger is Glynor Plet. Trainer Dennis Demmers moet ook de geschorste Bart Vriends missen. Voor hem speelt Mawouna Amevor.
Verder moest Job van der Linden de training vrijdagmorgen wegens ziekte voorbij laten gaan. Van der Linden speelt volgens seizoen overigens voor AZ. De wedstrijd in het Polman Stadion begint zondag om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.