Nieuws

112 Nieuws: Deel Deventer zonder stroom | Gewonde bij ongeluk in Zenderen

Een deel van Deventer zit vanavond zonder stroom.
Een deel van Deventer zit vanavond zonder stroom. © NewsUnited/Rens Hulman
In dit bericht houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws op vrijdag in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

18.44 uur | Gewonde bij eenzijdig ongeluk in Zenderen

De bestuurder van een auto die vanavond in Zenderen door nog onbekende oorzaak van de weg raakte, is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De auto was in een diepe sloot terechtgekomen. Daarvoor had de automobilist nog een boom geraakt. Het ongeluk gebeurde op de N743, de Zenderensestraat. Door de klap keerde de auto 180 graden en kwam in de sloot tot stilstand.
Gewonde bij ongeluk in Zenderen.
Gewonde bij ongeluk in Zenderen. © NewsUnited/Jan Willem Kleinhorstman

18.30 uur | Stroomstoring in Deventer

Een deel van Deventer in de omgeving van de Rivierenwijk zat vanavond enige tijd zonder stroom. Een monteur van Enexis heeft het probleem opgelost, Enexis geeft als oorzaak voor de problemen een spontane storing op. De oorzaak daarvan wordt onderzocht.
Het verkeer had er ook flink last van. Op de kruising Amstellaan met de Snipperlingsdijk bijvoorbeeld waar de verkeerslichten niet werkten. Sommige automobilisten moesten nog flink op de rem daardoor. En even goed opletten.
Verkeer in Deventer moet even goed opletten op deze kruising. De verkeerslichten doen het niet.

17.00 uur | Fietser overleden bij aanrijding in Raalte

Bij een ongeval op de Aakstraat in Raalte is vanmiddag een fietser overleden. Het volledige bericht staat hier.
Traumahelikopter geland aan de Aakstraat in Raalte voor ernstig ongeval
Traumahelikopter geland aan de Aakstraat in Raalte voor ernstig ongeval © News United

14.45 uur | steekincident azc

Eén slachtoffer van het steekincident in het azc in Hardenberg ligt nog in het ziekenhuis. Gisteren raakten twee bewoners gewond tijdens een steekincident, waarna ze allebei naar het ziekenhuis moesten. Eén van hen is aangehouden.
Het is nog niet duidelijk wat er is gebeurd in het azc aan de Jachthuisweg; de politie kon slechts met één van de mannen spreken, de andere wordt nog aan zijn verwondingen behandeld.
Bij het incident raakten twee mannen gewond
Bij het incident raakten twee mannen gewond © Gert Stegeman

00:00 uur | Auto bijna in kanaal na botsing bij Markelo

Twee auto's waren afgelopen nacht betrokken bij een flinke aanrijding op de rondweg bij Markelo, de N346. Daarbij kwam één auto tot stilstand in de heg aan de kant van de weg. Als die heg er niet had gezeten, was de auto waarschijnlijk in het Twentekanaal geschoten. De andere auto kwam midden op de verhoging van de voorsorteerstrook tot stilstand. Er zijn meerdere personen in de ambulance gecontroleerd. De N346 lag bezaaid met rommel en was tijdelijk afgesloten voor het verkeer.
Ongeluk Markelo N346
Ongeluk Markelo N346 © News United / Jan Willem Klein Horstman

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.