nieuws

GA Eagles verliest van Heracles Almelo en speelt tegen De Graafschap

GA Eagles heeft het laatste duel in de eredivisie niet weten te winnen. Door een 1-0 nederlaag op bezoek bijHeracles speelt de ploeg van trainer Dennis Demmers in de nacompetitie tegen De Graafschap.
Het publiek kreeg in de eerste helft een saaie wedstrijd voorgeschoteld. De grootste kans in het eerste bedrijf was voor de Deventer ploeg en viel in de veertigste minuut te noteren. Lesley de Sa kwam na een goede individuele actie oog in oog te staan met doelman Bram Castro, maar de vleugelaanvaller faalde.
Na de pauze viel er meer te genieten. Glynor Plet kreeg een goede kans om de score te openen, maar hij treuzelde te lang met schieten. Direct aan de andere kant liet Bryan Linssen zien hoe het wel moet. Hij schoot knap raak in de verre hoek op aangeven van Iliass Bel Hassani. Diezelfde Linssen kreeg twee keer een enorme kans om de score te verdubbelen, maar beide keren eindigde de bal niet in het netje.
Door de nederlaag eindigt GA Eagles op de 17e plek van de eredivisie. Hierdoor speelt de Deventer ploeg in de nacompetitie tegen De Graafschap. Het eerste duel tussen beide ploegen is vrijdag om 18:30 uur. De return is maandag.

Heracles Almelo - GA Eagles 1-0

1-0 Bryan Linssen (48)

Arbiter: Higler
Geel: -

Heracles Almelo: Castro, Breukers, Te Wierik, Zomer (Schenkeveld/72), Fledderus, Vujicevic, Bruns (Cziommer/63), Bel Hassani, Linssen (Darri/80)), Weghorst, Navratil.

GA Eagles: Cummins, Schenk, Overgoor, Turuc, De Sa (Schalk/72), Amevor, Lambooij, Van Ooijen (Duits/76), Wijnaldum, Verhoek (Reimerink/46), Plet.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.