nieuws

Onderzoek naar overval op bejaarde mannen in Welsum op laag pitje

Onderzoek woningoverval Welsum op laag pitje
Onderzoek woningoverval Welsum op laag pitje
Het politieonderzoek naar de overval afgelopen november op twee bejaarde mannen in hun huis aan de IJsseldijk in Welsum is op een laag pitje gezet.
Alle tips die tot nu toe over de zaak zijn binnengekomen, zijn nagetrokken en er zijn geen nieuwe aanknopingspunten om de daders te achterhalen. De opsporingsprogramma's Onder de Loep en Opsporing Verzocht besteedden eerder al aandacht aan de overval op de mannen van 75 en 90 jaar.
De laatste keer dat het publiek om hulp werd gevraagd was afgelopen februari. De politie vroeg toen onder meer informatie over een lichtgrijze oud model Volkswagen Transporter met vierkante koplampen die rond het tijdstip van de overval aan de IJsseldijk in Welsum geparkeerd stond.

Nieuwe tips leidden niet tot oplossing zaak

Dat leverde toen zeventien nieuwe tips op, maar die hebben niet tot een oplossing van de zaak geleid. De beloning van 7.500 euro voor de gouden tip blijft bestaan en als de politie nieuwe informatie binnenkrijgt wordt het onderzoek meteen weer voortgezet.
Bij de overval in hun huis aan de IJsseldijk op zondagavond 2 november werd één van de bejaarde mannen met een vloeistof overgoten en dreigden de twee overvallers die vloeistof aan te steken. De daders zijn er met onder meer een muntenverzameling vandoor gegaan.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.