nieuws

Vrouw berichtte aan vrienden in carnavalsnacht: 'Seks gehad met agenten'

Seks op de achterbank van politieauto
Seks op de achterbank van politieauto
De vrouw die met carnaval in Raalte misbruikt zou zijn door twee agenten, meldde dat nog in dezelfde nacht met een berichtje aan vrienden: "Seks gehad met agenten. Bah!"
De twee agenten staan vandaag terecht bij de rechtbank in Zwolle. Kort nadat de vrouw met een politiewagen door twee agenten in Raalte was thuisgebracht, berichtte ze twee vrienden dat ze seks met de dienders had gehad.
Op 20 februari 2012 rond 01.00 uur in de nacht verliet een vrouw in het roze verkleed uitgaansgelegenheid De Leeren Lampe in Raalte. Het was carnaval en twee agenten patrouilleerden in een onopvallende auto in het dorp. Ze had naar eigen zeggen zeven wijntjes genuttigd en ze werd door de agenten opgepikt. Er werden onderweg seksueel getinte vragen gesteld. Toen de auto stilstond, hadden beide agenten seks met haar, zo verklaarde ze kort na het gebeuren aan vrienden. Ze deed aangifte.

Sperma op de achterbank

De twee agenten, een 41-jarige man uit Haarle en een 44-jarige man uit Raalte, verklaarden dat ze slechts een dronken vrouw uit haar eigen veiligheid naar het huis van haar oma gebracht hebben, niet ver van de uitgaansgelegenheid. Op de achterbank is echter sperma gevonden van een agent, die daarover eerst verklaarde dat hij vlak voor zijn dienst op de achterbank met zijn vrouw had gevreeën. Zijn vrouw bevestigde dat niet. Later gaf hij aan dat hij vreemd was gegaan.
Uit de volgapparatuur van de politiewagen bleken andere gegevens dan in het rapport van de agenten. Daaruit zou blijken dat ze helemaal niet rechtstreeks naar de woning van haar oma waren gereden. De twee advocaten stelden vraagtekens bij de nauwkeurigheid van het volgsysteem. Het zou wel vaker haperingen vertonen, betoogden ze. De rechtbank in Zwolle heeft de hele dag voor de zaak uitgetrokken.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.