Overig

Bas Nijhuis wordt co-presentator Radio Oost-programma ‘Weekend Overijssel’

Bas Nijhuis en Bert van Losser presenteren elke zaterdag 'Weekend Overijssel' op Radio Oost
Bas Nijhuis en Bert van Losser presenteren elke zaterdag 'Weekend Overijssel' op Radio Oost © RTV Oost
Scheidsrechter, bakker, boer… Bas Nijhuis is van vele markten thuis. Met ingang van zaterdag 14 januari komt daar de nieuwe uitdaging van radiopresentator bij. Bas wordt de vaste sidekick van presentator Bert van Losser in het nieuwe Radio Oost-programma ‘Weekend Overijssel’. Weekend Overijssel hoor je elke zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur op Radio Oost. Meekijken tijdens de hele uitzending kan ook via TV Oost.

Chemie tussen Bert en Bas

Bert van Losser en Bas Nijhuis kennen elkaar natuurlijk al een hele lange tijd in hun rol als verslaggever en scheidsrechter. Er is chemie tussen de twee en ze verwachten dat dat op radio ook zeker het geval zal zijn. Beiden hebben er veel zin in. “Superleuk om elke zaterdagochtend het weekend af te trappen met Bas. We maken er een gezellig programma van waarin we terugblikken op de week en natuurlijk ook bespreken wat er in het weekend allemaal te beleven is”, aldus Bert van Losser. Ook Bas heeft er zin in: “Ik kijk er naar uit en zie wel hoe het allemaal gaat lopen. Bert is een ervaren radiomaker, ik vul dat dan aan op mijn eigen manier. Ik hou wel van nieuwe uitdagingen, kom maar op!”.

Weekend Overijssel, elke zaterdag van 10 tot 13 uur

In ‘Weekend Overijssel’ trappen Bert van Losser en Bas Nijhuis het weekend af met fijne muziek en leuke gasten. ‘Weekend Overijssel’ is een gezellig radioprogramma met onder meer de Wie-Kent-Quiz, de paniekknop en 'Vraag het aan...'. Het programma hoor en zie je elke zaterdagochtend van 10.00 tot 13.00 uur op Radio en TV Oost en via rtvoost.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.