nieuws

Info

Back to the 80's
Back to the 80's
Deze week gaat Radio Oost weer 'back to the 80's'. Luister naar de leukste platen uit de 80's en maak kans op een lang weekend Antwerpen met een concert van Madonna!
Naast veel muziek blikken we terug op de belangrijkste nieuws- en sportgebeurtenissen uit die tijd. Verder wordt elke dag de 'hitflitsquiz' gespeeld, met als hoofdprijs een lang weekend Antwerpen met als hoogtepunt een concert van Madonna!
Wat is jouw top 3?
Wat zijn jouw favoriete 80's platen? Geef je top 3 aan ons door en wellicht hoor je deze terug op Radio Oost. Een lijst met platen vind je hier.

Win een weekend Antwerpen met Madonna-concert!

Elke dag spelen we de 'hitflitsquiz'. Het juiste antwoord belonen we met een heerlijk 'Overijssels Delicatessenpakket' van Heileuver met een 80's tintje*. Uit alle deelnemers die het juiste antwoord gaven loten we 2 deelnemers die in het Radio Oost programma Zie Zo Zondag met elkaar strijden om de hoofdprijs: een fantastisch lang weekend Antwerpen met als hoogtepunt een concert van Madonna op 28 november 2015!
* Doe je mee met de quiz en geef je het goede antwoord? Dan geven wij ook graag anderen een kans om deze week iets te winnen, je mag dus niet nog een keer meedoen! Een uitzondering hierop is de finale op zondag, hiervoor loten we uit alle winnaars 2 deelnemers die met elkaar strijden om de hoofdprijs.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.