Hoofdprijs

Elke dag spelen we op Radio Oost de 'hitflitsquiz'. Het juiste antwoord belonen we met een heerlijk 'Overijssels Delicatessenpakket' van Heileuver met een 80's tintje. Uit alle deelnemers die het juiste antwoord gaven loten we 2 deelnemers die op zondag 28 juni in het Radio Oost programma Zie Zo Zondag met elkaar strijden om de hoofdprijs: een fantastisch lang weekend Antwerpen met als hoogtepunt een concert van Madonna!

Antwerpen

Antwerpen is zeker de moeite waard. Het historische centrum bruist dag en nacht van de activiteiten. De stad heeft prachtige winkelboulevards. Maar juist in de kleine en prachtige opgeknapte straatjes vind je een verscheidenheid aan winkels die je niet snel elders in België of Nederland zult aantreffen.? De stad kent een scala aan musea, festiviteiten, tentoonstellingen en culturele evenementen.

Hotel
Jullie vertrekken op vrijdag 27 november naar Antwerpen en verblijven 2 nachten op basis van logies en ontbijt in het heerlijk centraal gelegen 4-sterrenhotel Radisson Blu Astrid. Dit architecturaal prachtige hotel in Antwerpen is ook ideaal gelegen om de Diamant- en modewijk en de beroemde Zoo van Antwerpen te bezoeken. Het hotel heeft naast een fitness en indoor zwembad ook een indoor aquarium, Aquatopia, waar meer dan 10.000 vissen en reptielen leven.

Madonna
Op zaterdag 28 november is Madonna met haar Rebel Heart Tour in het Sportpaleis in Antwerpen en jullie zijn erbij! De ‘Rebel Heart Tour’ volgt op de release van Madonna’s nieuwste album ‘Rebel Heart’. Haar dertiende studioplaat wordt wereldwijd met lovende kritieken ontvangen. Madonna wordt wereldwijd gelauwerd als zangeres, songwriter en producer, maar heeft ook de reputatie van één van ‘s werelds meest succesvolle live-artiesten aller tijden.

Zondag 29 november gaan jullie in de loop van de dag weer naar huis en hopen we dat je zult terugkijken op een onvergetelijk weekend.

Meer over dit onderwerp:
2015 Back to the 80's Inactief Acties
Deel dit artikel: