Nieuws

112 nieuws: Zware mishandeling in Oldenzaal | Drie aanhoudingen in Deventer

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © RTV Oost/Wouter de Wilde
In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie

16.40 uur | Zware mishandeling in Oldenzaal

In het centrum van Oldenzaal is vannacht een persoon zwaar mishandeld door meerdere personen. Dat meldt de politie. De mishandeling vond plaats op de Ganzenmarkt. Het is niet bekend of de politie weet wat de reden voor de mishandeling was. Daarover worden geen mededelingen gedaan. De politie doet onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

11:16 uur Drie personen aangehouden in Deventer

Drie personen zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag Deventer aangehouden op verdenking van een betrokkenheid bij een conflict aan de Prins Bernhardstraat in Deventer. Dat meldt de politie vandaag. Aan de Prins Bernhardstraat zou een auto zijn vernield en spullen uit het voertuig gestolen. De verdachten waren er in een andere auto vandoor gegaan. Deze auto werd niet veel later aangetroffen op een andere plek in Deventer.
Drie personen konden worden aangehouden, twee vrouwen van 19 en 38 jaar oud en een man van 35 jaar. "De drie zitten nog vast. Het onderzoek loopt nog", meldt een woordvoerder van de politie.
Een auto werd vernield in Deventer waarna drie personen werden aangehouden.
Een auto werd vernield in Deventer waarna drie personen werden aangehouden. © Persbureau Noord Oost Nederland

10:15 uur | Auto's branden uit in provincie

In Rijssen is vannacht een auto uitgebrand. De brandweer rukte uit voor een schuurbrand maar ter plekke bleek dat er een auto in brand stond op een parkeerplaats bij een schuurtje. Naast de brandende auto stonden nog twee auto's geparkeerd. Die auto's raakten ook beschadigd. De politie vermoedt brandstichting maar het onderzoek loopt nog.
In Rijssen brandde een auto volledig uit
In Rijssen brandde een auto volledig uit © NewsUnited/Jan Willem Klein Horstman
Rond vijf uur vanmorgen was het raakt in Kampen, waar de vlammen uit een bedrijfsauto sloegen aan de Nieuwe Markt. De auto stond geparkeerd naast de muziekkoepel. Die bleef door snel ingrijpen van de brandweer intact. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de brand.
Autobrand in Kampen, maar de muziekkoepel werd gered
Autobrand in Kampen, maar de muziekkoepel werd gered © Herman van Oost

10:02 uur | Gewonde bij eenzijdige aanrijding

Aan de Piksenweg in Hoge Hexel is gisteravond de bestuurder van een auto gewond geraakt bij een eenzijdige aanrijding. De automobilist botste op een boom. Hoe het ongeluk is gebeurd, is niet bekend. De auto werd opgemerkt door een voorbijganger die de hulpdiensten alarmeerde. De inzittende van de auto is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De auto van de bestuurder belandde in een sloot en raakte zwaar beschadigd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.
Gewonde bij eenzijdig ongeluk in Hoge Hexel.
Gewonde bij eenzijdig ongeluk in Hoge Hexel. © NewsUnited/Flois Kayim

08:50 uur | Uitslaande brand in Enschede

In een appartement aan de Niermansgang in Enschede woedt een uitslaande brand. Het gaat om een woning op de vijfde etage, aan de rand van het centrum.
Eén persoon is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Het appartementencomplex is geëvacueerd en de omgeving is door de politie afgezet.
Uitslaande brand Niermansgang Enschede
Uitslaande brand Niermansgang Enschede © News United / Dennis Bakker

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.