nieuws

Internetbedrijf GoalGorilla uit Enschede wint prestigieuze prijs

De directeuren van het bedrijf
De directeuren van het bedrijf
Het Enschede internetbedrijf GoalGorilla heeft een prestigieuze prijs gewonnen. Het bedrijf won de Dutch Interactive Awards voor het beste Nederlandse interactieve werk van het jaar.
GoalGorilla heeft in de categorie Social & Communities  de prijs gewonnen voor het project Greenpeace Greenwire. Greenwire is het online platform voor alle vrijwilligers van Greenpeace. Vrijwilligers kunnen hier aan de slag gaan met eigen ideeën, of zich aansluiten bij reeds bestaande initiatieven.

"Zitten op de goede weg"

De jury was erg te spreken over het project. "De Airbnb voor vrijwilligers. Het is een mooi platform om mensen met elkaar te verbinden. Een interessant concept omdat de organisatie wordt omgekeerd en de gemotiveerde vrijwilliger de macht krijgt", staat te lezen in het rapport
Het Enschede bedrijf is erg trots op de prijs. "Bevestiging en waardering van buitenaf is het mooiste dat je kunt krijgen. Voor GoalGorilla, als één van de jongere bureaus, is het een teken dat we op de goede weg zitten."

Greep naast prijs

Internetbureau TriMM, ook uit Enschede, werd genomineerd in twee categorieën maar kon geen prijs binnenslepen. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren wel talloze andere prijzen gewonnen.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.