nieuws

Voorzitter Edwin Lugt van Go Ahead Eagles: "Dat snijdt echt door onze ziel"

Het was een zwarte dag voor Go Ahead Eagles. De club degradeerde uit de eredivisie en daarnaast misdroegen zich enkele supporters door het veld te betreden waardoor het duel tegen De Graafschap stilgelegd moest worden.
Voorzitter Edwin Lugt baalde flink van beide gebeurtenissen: "Zowel het feit dat je het uiteindelijk niet redt, wat ons betreft natuurlijk volstrekt onverdiend, maar als je zelf niet scoort kun je ook zeggen het is wel verdiend. Maar ook natuurlijk de incidenten waardoor de wedstrijd onderbroken moest worden, dat snijdt echt door onze ziel."

"Kwestie van je gedragen"

Uiteraard had het met emotie te maken, maar Lugt vindt wel dat de mensen hun hoofd erbij moeten houden: "Daar heb ik genoeg van gezien vandaag, op de tribune, in de kleedkamer, maar het is ook een kwestie van je ook nog gedragen en in ieder geval geen zaken ondernemen die de club schade kunnen toebrengen. Dat is natuurlijk wel weer helaas gebeurd, maar goed het is niet anders. Uithuilen en opnieuw beginnen en volgend jaar aanzienlijk sterker voor de dag komen dan dit jaar en proberen zo snel mogelijk weer terug te komen in de eredivisie."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.